Παλιοί αιρετοί στηρίζουν Άννα Παραγυιού για δήμαρχο Καισαριανής

Print Friendly, PDF & Email

«Με την νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας!»

 

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο μας η υποψηφιότητα της Άννας Παραγυιού για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας, ως επικεφαλής  της  δημοτικής κίνησης ″Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής″,  μιας νέας κοπέλας με εξαίρετο ήθος και σύγχρονες ιδέες, σηματοδοτεί πιστεύω την αναγκαία φυγή προς τα εμπρός με όχημα  τη νέα γενιά που τόσο έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες, αλλά και ο ίδιος ο δημοκρατικός θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ως δημότης αυτής της πόλης στηρίζω την ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη αυτή υποψηφιότητα και συμπαρατάσσομαι στον αγώνα αυτό.

Πιστεύω πως με Δήμαρχο την Άννα Παραγυιού θα δημιουργήσουμε μία Καισαριανή όπως την ονειρευόμαστε και θα διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Ουρανία (Ράνια) Κουλουμπή

Πρώην Αντιδήμαρχος Καισαριανής

 

«Στηρίζω  Άννα Παραγυιού για Δήμαρχο Καισαριανής, επιστήμονα με εξαίρετο ήθος»

Μπροστά στην κάλπη των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών,  θεωρώ ότι όλοι έχουμε χρέος να πάρουμε σαφή και ξεκάθαρη θέση. Και ειδικώς όσοι έχουμε κατά καιρούς ζητήσει την ψήφο των Καισαριανιωτών και έχουμε τιμηθεί επανειλημμένως, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Γι αυτό, επιθυμώ να δηλώσω δημόσια ότι συμπαρατάσσομαι στον αγώνα της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια  Αττικής και την στηρίζω ολόπλευρα με όλες μου τις δυνάμεις. Η επανεκλογή της θα εξασφαλίσει την νίκη των προοδευτικών δυνάμεων για βαθιά αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής.

Ψηφίζω και στηρίζω  Άννα Παραγυιού για Δήμαρχο Καισαριανής, επιστήμονα με εξαίρετο ήθος και σύγχρονες ιδέες, αλλά και γνώση των τοπικών προβλημάτων. Η υποψηφιότητα της σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο της νέας γενιάς στη διεκδίκηση πρωταγωνιστικού ρόλου στην πόλη μας και μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα την επείγουσα ανάγκη για συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων της Καισαριανής.

 

Αλέκος Χολέβας

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος