Κ. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ | Το αδιαχώρητο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην ασφυκτικά γεμάτη από αθλητές και γονείς, αίθουσα του κινηματογράφου Αλέκα στου Ζωγράφου, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων έκοψε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018.

Με εκατοντάδες παιδιά στα τμήματα Κολύμβησης και Γυμναστικής, ο Ποσειδώνας αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγαλύτερους της περιοχής, ένας φάρος του αθλητισμού και αθλητική διέξοδος σε πολύ μεγάλο αστικό κομμάτι της Αττικής.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Θοδωρής Κόλλιας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος της ΕΟΕ, Πέτρος Συναδινός, η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Κατσαφάκη ενώ την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ξενάκης. Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Θοδωρής Κόλλιας στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σε μία προλυμπιακή χρονιά, ο Ποσειδώνας παρέχει και φιλοδοξεί να αναπτύξει περαιτέρω την προπονητική και επιστημονική υποστήριξη στους αθλητές του».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος των Ιλισίων συνεργάζεται με το επιστημονικό κέντρο προπόνησης και αποκατάστασης Performance 22, τον ιατρό Δημήτρη Αντωνακάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές διεθνείς επιτυχίες Ελλήνων αθλητών κολύμβησης και τον καταξιωμένο PhD, Νεκτάριο Σταύρου, καθηγητή αθλητικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον ο Ποσειδώνας έχει προμηθευτεί για χρήση των τμημάτων του, το προηγμένο όργανο προπόνησης, εκμάθησης τεχνικών και εργομετρικών μετρήσεων VASA TRAINER, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριου Ζωγράφου – Ιλισίων είναι πλέον εξοπλισμένο με νέους βατήρες Τύπου OMEGA.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γρίβας
Ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ΝΔ Αλέξανδρος Σπύρου βραβεύει τον Σπύρο Αρνιακό
Ο Θεόδωρος Μετικαρίδης απευθύνει χαιρετισμό
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Θώδας σε απονομή
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλκιαδάκη απευθύνει χαιρετισμό
Βραβευθέντες αθλητές του Συλλόγου με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών Ντόρα Λεοντοπούλου και τη Γενική Γρμματέα του ΑΚΕΖ Βέρα Λάγιου

Βράβευση του προπονητή Θανάση Μπαζη από τον Πέτρο Συναδινό
Βράβευση της μεγάλης προπονήτριας Ιωάννας Δούκα από την Τίνα Καφατσάκη

637 total views, 1 views today

   Send article as PDF