ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΓΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ | Υποψήφιος σύμβουλος στο ΕΕΑ Συνδυασμός “ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ” – Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Αγαπητέ συνάδελφε,

από το 1990 έως σήμερα αδιάλειπτα ανήκω στη δύναμη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), αφού διατηρώ επιχείρηση Παροχής Άθλησης (Γυμναστήριο), στην Ηλιούπολη, Αττικής.

Είκοσι εφτά (27) χρόνια σκληρής δουλειάς, σε μία χώρα που ο ¨ΣΕΒΑΣΜΟΣ¨, που έχει να επιδείξει τόσο στις επιχειρήσεις του κλάδου, τα Γυμναστήρια, αλλά και γενικότερα σε κάθε Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών είναι εκ του ουκ άνευ ¨ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ¨ από ότι αρμόζει.

Στις επερχόμενες  εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο ΕΕΑ, συντάσσομαι με τις σκέψεις και το πρόγραμμα του νυν προέδρου Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»!

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Γνωρίζουμε καλά ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στην αδράνεια και στον εφησυχασμό. Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη για ένα δυνατότερο επιμελητήριο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ, Δεν ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, Δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ

Απόλυτος στόχος στις ερχόμενες εκλογές, οφείλει να είναι η νίκη του «Επαγγελματία του Μέλλοντος» και να δημιουργήσουμε το επιμελητήριο που ονειρευόμαστε!!!

Ξεκάθαρη πρόθεση λοιπόν, είναι η κινητοποίηση όλων των μελών του ΕΕΑ στον κοινό αγώνα, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα επιμελητήριο που θα έχει νέα μορφή, ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, ισχυρή παρεμβατικότητα, ικανό να σταθεί ως ΗΓΕΤΗΣ στην προσπάθεια για μία ενισχυμένη επιχειρηματικότητα και μία δυνατότερη οικονομία.

Για να στεφθεί με επιτυχία όμως αυτή μας η προσπάθεια, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όχι απλά με την ψήφο μας στις εκλογές του ΕΕΑ, αλλά με την παρουσία μας σε δράσεις και καταθέτοντας προτάσεις για ουσιαστικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες. Όχι «λόγια του αέρα» αλλά συγκεκριμένοι στόχοι… μετρήσιμοι, ρεαλιστικοί!!!

Επί Προεδρίας του Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ το ΕΕΑ:

Α) Κατάφερε να δώσει ισχυρή φωνή στο μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, η οποία να ακούγεται άμεσα στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας. Με τις έγκαιρες και συνεχείς παρεμβάσεις στάθηκε ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ απέναντι σε λανθασμένες πολιτικές, προστατεύοντας έτσι τα συμφέροντα του συνόλου των μικρομεσαίων σε όλη τη χώρα.

Β) Καθιερώθηκαν προγράμματα επιμόρφωσης των μελών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορούν να πραγματοποιήσουν μία σειρά χρήσιμων ενεργειών για την επιχείρηση τους, χωρίς καμία καθυστέρηση και κυρίως χωρίς κανένα κόστος, μέσα από την ιστοσελίδα. Μειώθηκε ουσιαστικά και έμπρακτα η γραφειοκρατία.

Γ) Με τον απαραίτητο σεβασμό στηρίχθηκαν, όσο ήταν εφικτό, συνάδελφοι που χτυπήθηκαν σκληρά από την κρίση, ενώ δόθηκε έμφαση και στην κοινωνική προσφορά.

Ωστόσο, για να τονωθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια αυτή, απαιτείται

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΚΟΙΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.

Προχωρώ λοιπόν σε ανοικτή Πρόσκληση Στήριξης της Υποψηφιότητας μου με το συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, σε όσους ελεύθερους επαγγελματίες πιστεύουν ότι το Επιμελητήριο μπορεί:

  1. Να συνεχίσει να μάχεται και να στηρίζει τα μέλη του με αποτελεσματικότητα και σύνεση,
  2. Να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία με οργάνωση και σχέδιο,
  3. Να αποτελέσει το φορέα εκείνο που με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΣΘΕΝΟΣ μπορεί να σταθεί δίπλα στον Έλληνα μικρομεσαίο δίνοντας λύσεις.

Εξάλλου, το πρόγραμμά του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ.

Με περίσσεια εκτίμηση αναμένω τη στήριξη σας

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Παροχή Άθλησης – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ποσειδώνος 20 (Νησάκι) – Ηλιούπολη

Τ: 6977263844 /  fb: Kostas Kaloudis

 

 

283 total views, 2 views today