ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ Τ.Ο. Ν.Δ. ΒΥΡΩΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Κατάμεστο ήταν το «Ελλ…οίνων» (πρώην «Bonsaï») στην πλατεία Αγ. Λαζάρου, κατά την αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή συνεστίαση που πραγματοποίησε η Τοπική Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα, στις 7 Ιουλίου.

Η αισιοδοξία μεταξύ του προέδρου Βασίλη Δεμπόνου και των μελών ήταν διάχυτη καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται πλέον με μεγάλη διαφορά του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, και έχει προοπτική να σχηματίσει κυβέρνηση οπότε και αν γίνουν οι εκλογές. Αξιοσημείωτη ήταν πάντως και η ιδιαίτερη συζήτηση του αντιπρόεδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Δημήτρη Ταραζώνα με τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Τάσο Γαϊτάνη, με προφανές θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιοχή, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα απ’ό,τι προβλέπεται. Σύμφωνα με έμπειρους πολιτικούς (π.χ. βλέπε δηλώσεις βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού) και ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πιθανολογείται ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει αιφνιδιασμό, επισπεύδοντας τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να γίνουν τον Οκτώβριο του 2018 αντί για τον Ιούνιο του 2019.

Το «παρών» στη συνεστίαση, έδωσαν εκτός από τον πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Βύρωνα Βασίλη Δεμπόνο, τον πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ Αλεξάνδρο Σπύρου και τον αντιπροεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Δημήτρη Ταραζώνα, οι βουλευτές Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Αργύρης Ντινόπουλος και Νίκη Κεραμέως, ο πολιτευτής Τάσος Ησαϊας, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Ε.Κ.Ο. της Ν.Δ Βασίλης Σπανάκης, η γραμματέας Παραγωγικών φορέων Ζωή Ράπτη, ο υπεύθυνος Λεκανοπεδίου της ΟΝΝΕΔ Γεράσιμος Κοντογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βύρωνα Κώστας Ζούμπος και Ιουλία Κιούπη, ο γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Δ. Βύρωνα Κώστας Βασιλείου, τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Ο. Βαγγέλης Μακράκης, Ηλίας Τσαουσίδης, Ιωσήφ Ρουσανίδης, Γιώργος Πετρόπουλος και Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

Εκ μέρους του Γυναικείου Τμήματος της Τ.Ο. παραβρέθηκαν οι Βικτωρία Κυρκίνη, Λιλή Κριατσιώτη, Δέσποινα Βρούτση και Σοφία Ραϊσάκη ενώ το «παρών» έδωσε και η τέως δημοτική σύμβουλος Ελένη Γερασιμίδου.